Джон Доу (2002г. – 2003г.) Джон Доу няма представа кой

...
 
Джон Доу (2002г. – 2003г.) Джон Доу няма представа кой
Коментари Харесай

Топ 10 спрени ТВ сериали

 

Джон Доу (2002г. – 2003г.)

Джон Доу няма визия кой е, само че някак си знае всичко останало и употребява това при решаването на разкриването на закононарушения.

Преди феновете да съумеят да схванат кой е Джон Доу, FOX стопират сериала. След време основателите му разкриват, че Джон Доу е бил завърнал се от гибелта, където е бил в контакт с по-висша мощ.

Терминатор: Хрониките на Сара Конър (2008г. – 2009г.)

От основателите на Терминатор 3: Бунтът на машините, епизодите не престават събитията след Терминатор 2: Денят на страшния съд. Конър още веднъж са преследвани от сътрудници на Скайнет от бъдещето. Осъзнавайки, че кошмарът не е приключил, те стопират да се крият и се пробват да предотвратят основаването на Скайнет. С помощта  на Камерън Филипс (войник на Теч-Ком от бъдещето), Райл и ФБР сътрудник Джеймс Елисън  те се пробват да разкрият загадка интрига, която ще сътвори стратегия, която ще заличи човешката раса.

След края на 2-ри сезон, на 18 Май 2009г., макар напъните на почитателите, от FOX афишират, че няма да продължат сериала.

Утрешен вестник (1996г. – 2000г.)

Какво бихте създали, в случай че утрешният вестник се окаже пред вратата ви през днешния ден? Ако можехте да знаете дали ще умрете? Гари Хобсън се пита това всеки ден. Той е брокер на стоковата борса, който е уволнен и изритан от жена си. Всичко е доста просто. Всяка заран рижава котка идва пред вратата му с вестника. Гари не знае от кое място идва и когато се пробва да разбере, стига до Лукас Сноу, който имал вестника преди него. В денят след гибелта на Сноу, вестникът почнал да идва при Гари. Приятелят му Чък Фишърман непрекъснато го кара да му споделя резултатите от мачовете и печелившите цифри от тотото.

Въпреки напъните на почитателите, сериалът е спрян през Май 2000г. след 4 сезона.

Лас Вегас (2003г. – 2008г.)

Екипът на казино Монтесито в Лас Вегас се оправя с проблемите, зараждащи при работата им. Търсят измамници, грижат се и пазят известни персони, до момента в който се пробват да ги убедят да изхарчат парите си при тях.

След началото на 5-ти сезон, на 2 Март 2007 е оповестено, че Джеймс Кан и Ники Кокс напущат сериала. Том Селек замества Кан през сезона, само че са снимани единствено 19 от плануваните 22 епизода. Последният излъчен епизод е изпълнен с обрати и оставя доста неразрешени тематики.

4400-те (2004г. – 2007г.)

Огромно кълбо от светлина се насочва към Земята, само че вместо да провокира злополука, то връща хиляди изчезнали хора, някои изчезнали от няколко месеца, а други – от години. Това са историите на 4400 отвлечени и завърнали се на Земята хора. Те се сблъскват с травматични промени, дърпани от мистерията за случилото се. Някои от тях са се трансформирали, някои са получили невероятни качества, положителни и неприятни.

На 18 Декември 2007г. Скот Питърс афишира, че поради стачката на сценаристите, парични проблеми и невисок рейтинг, сериалът е спрян и няма да има пети сезон. Феновете безрезултатно стартират акция за връщането на сериала, като изпращат петиции до телевизионната мрежа.

Единадесетия час (2008г.)

Сериалът наблюдава историята на доктор Джейкъб Хууд, брилянтен биофизик и консултант по специфичните науки към ФБР, които разкриват закононарушения с паранормален темперамент. Хууд е тежката артилерия на държавното управление и задачата му е да не разрешава на напредъка в науката да попада в ръцете на хора с неприятни планове. Специален сътрудник Рейчъл Янг е назначена да пази Хууд.

Сериалът е спрян след 18 епизода, на 19 Май 2009, заради непълен рейтинг.

Джерико (2006г. – 2008г.)

Когато Джейк Грийн се връща в родното си градче Джерико,  където татко му е кмет, всички са заети с всекидневието си, само че това се трансформира след неочаквана детонация. Скоро по-късно излиза наяве, че е имало нуклеарно нахлуване, само че се знае от кого. Животът в Джерико става битка за оцеляване, където непредвидени рискове дебнат зад всеки ъгъл, а храната, техниката и горивото се изчерпват бързо.

Сериалът е спрян след първия сезон, само че зрителска акция съумява да убеди мрежата да направи втори сезон със седем епизода, след което сериалът още веднъж е спрян.

През 2009г. бяха оповестени проекти за снимане на пълнометражен филм, основан на сериала.

Алф (1986г. – 1989г.)

Семейство Танер са нормално американско семейство. Един ден откриват, че си имат гостенин. Той е малък, окосмен, нахален и е извънземен от планетата Мелмак. Кръщават го Алф (извънземна форма на живот). Той взема решение, че колкото и да му липсва родната планета, и за Земята може да се каже доста. Семейство Танер са подготвени на всичко, стига извънземният да не издава наличието си. Освен това имат и котка, която наподобява много вкусно…

Във финалния епизод, оживели от Мелмак са на път да спасят Алф, само че той е хванат от военните ориста му остава незнайна. Този епизод не е трябвало да бъде финален, защото приключва с надпис „ Следва продължение ”. Продуцентите се били разбрали с NBC за най-малко още един епизод с цел да приключат историята, само че от телевизионната мрежа по този начин и не изпълнили обещанието си. Историята е приключена в пълнометражния филм „ Проект Алф ”.

Срещу гравитацията (2009г.)

В близкото бъдеще, осем астронавта от пет страни поемат на тайнствена шест годишна, интернационална галактическа задача на 13 милиарда километра. Целият свят гледа към тях и следи всяко тяхно деяние, всяка страст и възприятие. Скоро астронавтите схващат, че задачата им не е каквато са си мислили.

Сериалът е спрян след един сезон. През Октомври 2009г. Джеймс Периът разкри по какъв начин е щяла да продължи историята.

Женени с деца (1987г. – 1997г.)

Семейство Бънди са типично безперспективно американско семейство. Ал е продавач на обувки, който постоянно се хвали с 15 секундната си популярност на футболния терен. Ал се ужасява при мисълта за жена си, Пеги, която прахосва всичките му пари в козметичния салон или по магазините.  Дъщеря им Кели е красива, само че интелигентна какъв брой риба, а синът им Бъд непрекъснато и безрезултатно се пробва да забие момиче.

Последният епизод е излъчен на 6 Май 1997 по Fox.  Тогава от Fox не били решили дали да продължат сериала. Когато стигнали до решението да го прекратят, те не споделили на никого. Ед О’Нийл споделя, че бил на отмора и една двойка покрай него четяли във вестника за края на сериала. По сходен метод Кристина Апългейт научила новината от нейни приятелки.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР